Katalozi

Profesionalni alat za svakodnevnu upotrebu za majstore i rekreativce

Sve na jednom mestu – pronađite ono što Vam treba u našem online katalogu. Ubacicemo sve artikle, ali je potrebno vremena. Ako nešto nađete možete naručiti slanjem šifre artikla na:

Konačno sajt na kome mogu sve da naručim. Od šrafovske robe pa sve do alata. Od hoby do profesionalnog alata. Sve na jednom mestu!

Profesionalni i hoby alat i probor

Bilo da ste profesionalni majstor ili osoba koja voli po komšijama da popravlja i pravi stvari, na našem sajtu ćete pronaći sve što Vam treba.

Cena i kvalitet

Pratimo cene na tržištu i stalno nudimo popuste kako biste Vi prošli jeftinije. Nedeljne i mesečne akcije će uvek biti atraktivne.

Stalno proširivanje asortimana

Svakog dana proširujemo naš asortiman. Pratite naš sajt ili društvene mreže i saznajte šta ima novo u Vašoj omiljenoj prodavnici.

daewoo novi sad
daewoo alati

Alat za sve!

Alat Daewoo za sve majstore i zanate! Pogledajte ceo katalog Daewoo proizvoda i pronađite ono što Vam je potrebno!

Zaštita za sve majstore

Od rukavica do cipela. Sve na jednom mestu po super cenama i akcijama. Izabrali smo Albo jer imaju najpotpuniju ponudu. A to nam je jako bitno!

albo zastitna oprema
tirolit brusne ploce
tyrolit ploce

Ploče evropskog kvaliteta

Brusne, rezne i lamelne diskove marke Tyrolit možete pronaći kod nas. Karakteristike Tyrolita jesu što je izuzetno kvalitetan i pristupačan. Uverite se i sami.